zondag 6 maart 2011

vrouwenavond en voorjaarsactie

Het jaar 2011 is alweer 2 maanden oud en hiermee komt de Peru-reis steeds dichterbij. Op maandag 4 juli a.s. zullen wij met 19 jongeren vertrekken naar Peru voor een zendings- en werkreis.
Om onze werkzaamheden mogelijk te maken hebben wij een Peru week gehouden en sponsors benaderd. Door het geweldige succes van de Peruweek en de bijdragen van sponsors hebben wij al een groot gedeelte van het benodigde bedrag bij elkaar. Echter, zoals het gezegde luidt: De laatste loodjes wegen het zwaarst! Om de laatste benodigde centjes bij elkaar te brengen zullen er de komende tijd weer diverse actie worden gehouden, namelijk:
Op 12 maart 2011 zullen wij langs de deur komen om u te vragen of u potgrond van ons wilt kopen met als doel Peru. Een zak van 40 liter heeft u bij ons voor € 4,- en drie zakken voor € 10,-. Niets duurder dan bij een echte winkel. Wilt u alvast bestellen dat kan via peru2011@hotmail.nl
Vrouwenavond: Op woensdag 20 aprila.s. wordt er weer een workshopavond gehouden. Hierbij dient gedacht te worden aan dezelfde opzet als in de Peruweek. Over de exacte invulling zal u nog worden geïnformeerd via flyers en zondags­brieven.
Van 1 op 2 april 2011 zal er de voorjaarsactie zijn in de Rumels! We hopen jullie daar allemaal te verwelkomen met allemaal leuke acties! We hopen dat jullie allemaal net zo enthousiast zijn over de acties als wij en ons willen helpen bij de laatste loodjes.
Houd bovenstaande data alvast vrij!
Namens de Peru-gangers alvast bedankt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten