donderdag 2 december 2010

TERUGBLIK PERU-WEEK


STAMPPOT-AVOND
Op de maandagavond van de Peru-week, kon u genieten van een aan huis bezorgde stamppot. Vele van u hebben genoten van de lekkere stamppot. Uiteindelijk hebben we meer dan 100 kilo stamppot verkocht! Onze dank gaat uit naar onze kok die er voor gezorgd heeft dat u kon genieten van uw maaltijd. En natuurlijk ook naar uw steun voor deze actie.

WORKSHOPS
Maar liefst 60 vrouwen gaven zich op voor de workshops die plaatsvonden op woensdagavond in de Peru week. Na een lekker kopje koffie, met allerlei door de Peru-groep zelf gebakken lekkernijen, werd het langzaamaan rustig in Het Visnet. De workshops (visagie, herfstkrans maken, ketting maken en zpaggeti tas haken) bleken namelijk niet alleen ontzettend leuk, maar vroegen ook om de nodige concentratie en aandacht! En met resultaat; er verschenen prachtige herfstkransen, diverse kettingen, in allerlei kleuren gehaakte tassen en prachtig opgemaakte dames en meiden. Na afloop namen verschillende vrouwen even een kijkje bij de andere workshops. De reacties op deze avond waren zó enthousiast dat de Peru-commissie in het voorjaar nog een workshopavond organiseert, dus houd de website in de gaten!
Met dank aan Tineke en Willejanne Stols van Rosefield voor de herfstkrans, Emmy van de Brink voor het ketting maken, Reina den Ouden voor het Zpagetti haken en Jannet Timmer van Schoonheidssalon ffRust voor de workshop visagie. De vrouwenavond alleen heeft al 1000 euro opgeleverd, iedereen bedankt voor haar inzet!

FANCY FAIR
Op zaterdag 20 november heeft de Fancy Fair plaatsgevonden in het Visnet in Harderwijk. De voor-bereidingen namen aardig wat tijd in beslag, alle activiteiten bedenken, de spullen voor de activiteiten bij elkaar zoeken, sponsors zoeken voor de prijzen e.d. Het was dus wel erg spannend omdat we geen idee hadden wat de opkomst zou wezen. Om 11 uur druppelden er langzaam wat mensen binnen en na een uur stond de zaal aardig vol. Dit was voor ons erg fijn om te zien. Mensen liepen rond, maakte een praatje, deden mee aan de activiteiten en lieten ondertussen hun auto nog even wassen. Het was uiteindelijk een zeer geslaagde en gezellige middag. Ook de opbrengsten waren boven verwachting!
We willen graag iedereen bedanken die langs is geweest, de bedrijven die de prijzen hebben gesponsord en alle vrijwilligers die hebben meegeholpen. Ook nog even petje af voor de jongens die de hele dag in de kou de auto's hebben gewassen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten